Kienmiddag

img4187jpg

in de Bombardon

Kienmiddag 20 oktober 2021 in de Bombardon

Woensdagmiddag 20 oktober 2021 worden de gasten hartelijk ontvangen bij de ingang van de Bombardon. Vanwege de coronamaatregelen wordt van iedere gast de Corona-QR-code gecontroleerd. De jassen worden aangenomen en de gasten worden naar binnen begeleid waar ze een fijn plaatsje kunnen uitzoeken.

Binnen worden de gasten nogmaals hartelijk welkom geheten en gaan ze genieten van een heerlijke kop koffie of thee met een lekker stuk vlaai. Er wordt al gezellig gepraat en gelachen. Als iedereen zijn koffie of thee en vlaai verorberd heeft wordt begonnen met het kienen. Er wordt gekiend voor eerst één rijtje, daarna voor twee rijtjes en uiteindelijk voor een volle kaart. Er klinkt geregeld “KIEN” door de foyer van de Bombardon en mooie prijzen worden uitgereikt. Rond drie uur is er een korte pauze waarin een heerlijke consumptie wordt geserveerd. Hierna volgt nog een aantal rondes met weer één rijtje, twee rijtjes en een volle kaart. Je voelt steeds de spanning in de zaal vooral van de gasten die bijna kien hebben. Ook nu weer winnen verschillende gasten mooie prijzen. Eén gast heeft wel een heel goede kaart en haalt meerdere keren kien; een aantal keren krijgt die gast daarom een troostprijs. Aan het einde van de middag wordt nog een aantal rondes gekiend door de gasten die nog geen prijs hebben. Het mooie plaid, gemaakt door mw. Truus Koolen van de Vlasstraat, valt ook zeer in de smaak bij een gelukkige winnaar.

Rond 16.30 uur wordt de kienmiddag afgesloten. De gasten, de vrijwilligers én Cor Rutten van de Bombardon zien terug op een heel gezellige middag. Een gewone, winderige, woensdagmiddag werd een bijzondere middag.

Elma van Sambeek

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk