Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Modeshow op z'n Paasbest

modeshow-3jpg

In de Bombardon In samenwerking met modehuis Anna Sophie

Modeshow 11 april 2022.
Op een zonnige maandagmiddag op 11 april jl. werd er voor het thema: "op z'n paasbest" een spectaculaire modeshow gehouden voor onze gasten.  Allereerst werden de gasten en hun introducees hartelijk ontvangen met koffie/thee en een heerlijk stuk paasvlaai. Nadat de innerlijke mens versterkt was, gingen 4 van onze vrijwilligers de catwalk op om de nieuwe voorjaarscollectie van kledingwinkel: Anna - Sophie te showen.  
 
Het was een waar spektakel, waarbij de thema's: lente, op z'n Paasbest, sportief op de fiets en er - op - uit in de kleding van de dames terug te zien waren. De gasten en hun introducees kregen ook de gelegenheid om de kleding van dichtbij te bekijken doordat de vrijwilligers zich door het publiek een weg baande. Zij hebben al hun charmes in de strijd gegooid en danste met o.a. zwierige jurken op de muziek die alle aanwezige gasten herkende. De gasten mochten ook aan de kleding voelen om te ervaren van welke stofjes de kleding was gemaakt. 
 
De gasten en hun introducees kwamen ogen en oren tekort.  Daarom heeft de eigenaresse van Anna - Sophie alle aanwezigen een kortings bon aangereikt,  zodat iedereen in alle rust individueel geholpen kan worden bij het uitzoeken en passen van nieuwe kleding.
 
Na afloop van de modeshow werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje. Om 16.30 uur werd de middag afgesloten en keerde iedereen moe en voldaan huiswaarts.  Het was een gezellige middag waar we weer met plezier op terug kunnen kijken. 
 
Angelique Knops

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk