Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jong voor Oud

jong-voor-oud-3jpgjpg

Regionale muziekmiddag met licht klassiek programma.

Muziek jong voor oud in Buggenum

In Buggenum werden we door de gastvrouw van de regio opgewacht. Binnen was er al een drukte van jewelste, het zaaltje was al aardig gevuld door belangstellenden. Er traden twee muzikanten op van het conservatorium uit Maastricht. Zij namen ons mee voor een rondreis door de Wereld met klassieke muziek. Het was geweldig, zij hadden een geweldige passie die ze op onze gasten overbrachten. Bij het laatste nummer brachten ze een bezoek aan Nederland met het nummer tulpen uit Amsterdam en dat werd natuurlijk uit volle borst meegezongen.
In de pauze werden we verwend met een heerlijk kopje koffie of thee en een plakje cake.
Na de pauze werden we verrast door een geweldige zangeres en begeleiding op de piano.
Zij brachten Limburgse liedjes ten gehore die door de gasten mee gezongen werden, in het begin noch aarzelend maar later luider.  Onze gasten hebben erg genoten van deze muziekmiddag!


Ine van Neer  maakte het verslag.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk