Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kapel onder de Linden

kapel-9jpg

in Thorn

Bezoek aan kapel onder de Linden    

Het is al bijna een traditie: ook dit jaar zijn we met de Zonnebloem afdeling Heythuysen in deze Mariamaand naar Thorn geweest met onze gasten. Daar, in de Witte Kapel,  heeft pastoor Vankan onder zijn bezielende leiding een Heilige Mis opgedragen.
We hebben gebeden voor zieke en gezonde mensen, we hebben Marialiedjes gezongen en al was het niet altijd even zuiver, we zongen uit volle borst en het kwam uit een goed hart.
Sommigen van ons hebben kaarsen aan gestoken. Daarna hebben we heerlijk buiten kunnen zitten bij het Kapelhuis en hebben we genoten van lekkere koffie met natuurlijk Limburgse vlaai. Zelfs een druppeltje regen heeft ons niet naar binnen gedreven; het was niet koud en we gingen gewoon wat dichter bij elkaar zitten onder de grote parasols. Rond 16.00 zijn we tevreden huiswaarts gekeerd.

Bertine Joosten

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk