Kapel onder de Linden

kapel-9jpg

in Thorn

Bezoek aan kapel onder de Linden    

Het is al bijna een traditie: ook dit jaar zijn we met de Zonnebloem afdeling Heythuysen in deze Mariamaand naar Thorn geweest met onze gasten. Daar, in de Witte Kapel,  heeft pastoor Vankan onder zijn bezielende leiding een Heilige Mis opgedragen.
We hebben gebeden voor zieke en gezonde mensen, we hebben Marialiedjes gezongen en al was het niet altijd even zuiver, we zongen uit volle borst en het kwam uit een goed hart.
Sommigen van ons hebben kaarsen aan gestoken. Daarna hebben we heerlijk buiten kunnen zitten bij het Kapelhuis en hebben we genoten van lekkere koffie met natuurlijk Limburgse vlaai. Zelfs een druppeltje regen heeft ons niet naar binnen gedreven; het was niet koud en we gingen gewoon wat dichter bij elkaar zitten onder de grote parasols. Rond 16.00 zijn we tevreden huiswaarts gekeerd.

Bertine Joosten

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk