Limburgse Zonnebloemdag Roermond

zonnebloemdag-6jpg

In het Forum, Roermond

Zonnebloemdag Roermond

Zaterdag 17 september bezochten we met een aantal gasten en vrijwilligers de Limburgse Zonnebloemdag in Het Forum in Roermond.

De Zonnebloem bestaat dit jaar 70 jaar! We werden buiten ontvangen met koffie en gebak. Op het plein waren een aantal stands gemaakt en een grote paviljoentent om ons te beschermen tegen diverse buien.  Op het podium traden regionale artiesten op en konden we o.a. de Zonnebloemfietsen, de wensambulance en de digibox bekijken. In de Grand Foyer zong Lenny Kuhr een aantal prachtige liedjes, waaronder natuurlijk “de Troubadour”. Tussen de middag kon iedereen zelf een lunch kiezen van de catering van Ria Joosten.

Om half 3 presenteerde Lex Uiting de theatershow in de grote congreszaal. Emile Roemer, onze Gouverneur, opende de Limburgse Zonnebloemdag en sprak zijn bewondering uit voor de vele vrijwilligers die de Limburgse afdelingen ondersteunen. Daarna traden nog een aantal artiesten op waaronder Suzan Seegers, Marco Bakker en Frans Duijts. Het was een feestelijke dag voor gasten en vrijwilligers. Een woord van dank aan de organisatie.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk