Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Limburgse Zonnebloemdag Roermond

zonnebloemdag-6jpg

In het Forum, Roermond

Zonnebloemdag Roermond

Zaterdag 17 september bezochten we met een aantal gasten en vrijwilligers de Limburgse Zonnebloemdag in Het Forum in Roermond.

De Zonnebloem bestaat dit jaar 70 jaar! We werden buiten ontvangen met koffie en gebak. Op het plein waren een aantal stands gemaakt en een grote paviljoentent om ons te beschermen tegen diverse buien.  Op het podium traden regionale artiesten op en konden we o.a. de Zonnebloemfietsen, de wensambulance en de digibox bekijken. In de Grand Foyer zong Lenny Kuhr een aantal prachtige liedjes, waaronder natuurlijk “de Troubadour”. Tussen de middag kon iedereen zelf een lunch kiezen van de catering van Ria Joosten.

Om half 3 presenteerde Lex Uiting de theatershow in de grote congreszaal. Emile Roemer, onze Gouverneur, opende de Limburgse Zonnebloemdag en sprak zijn bewondering uit voor de vele vrijwilligers die de Limburgse afdelingen ondersteunen. Daarna traden nog een aantal artiesten op waaronder Suzan Seegers, Marco Bakker en Frans Duijts. Het was een feestelijke dag voor gasten en vrijwilligers. Een woord van dank aan de organisatie.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk