Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regiomiddag

regiomiddag-11jpg

in Baexheimerhof

Regiomiddag Zonnebloem
Op donderdag 13 oktober vond de Regiomiddag van de Zonnebloem plaats in Baexheimerhof in Baexem.
Bij de opening van de middag werd aangegeven dat door de Corona pandemie de laatste regiomiddag inmiddels 3 jaar geleden was georganiseerd en het fijn was dat men nu weer bij elkaar kon komen.
Op de middag waren zo’n 182 gasten aanwezig. Er werd gestart met een heerlijk stukje vlaai onder het genot van een optreden van de Beek & Bos band, die gedurende de middag een aantal keren een mooi optreden verzorgde.
Lisa Naus droeg een aantal zelf geschreven gedichten in het Limburgs voor en vertelde een aantal mooie verhalen met een knipoog naar het verleden.
Verder was er een geweldig optreden door een vijftal dames uit Horst America, de Golde Liesjes, die onder andere een aantal Nederlandse smartlappen zongen, die door de gasten erg werden gewaardeerd en waarbij goed werd meegezongen en meebewogen!
De middag werd afgesloten met een heerlijk aangekleed pasteitje, waarna de gasten tevreden naar huis vertrokken.

Git van Horne

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk