Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsborrel

img5087jpg

in de Bombardon

 

Nieuwjaarsborrel Zonnebloem Heythuysen 

Op vrijdag 13 januari heeft de traditionele nieuwjaarsborrel plaatsgevonden. 

Vele gasten en vrijwilligers hebben de weg naar De Bombardon weten te vinden. Buiten was het guur en regenachtig maar binnen was het lekker warm en gezellig. Oliebollen op tafel, kaarsjes aan en goed gezelschap. 

Om 15.00 uur heet Loes iedereen van harte welkom. Er wordt stilgestaan bij de gasten en dierbaren die zijn overleden waarna er één minuut stilte volgt.

 Twee vrijwilligers hebben besloten de Zonnebloem te verlaten. Monique en Cocky hartelijk dank voor alles wat jullie voor de Zonnebloem hebben gedaan. Zij ontvangen een waarderingsbeeldje. 

Dit jaar zijn er vier jubilarissen. Tiny is 10 jaar vrijwilliger en krijgt een insigne en oorkonde uitgereikt. Aukje (helaas verhinderd) en Ine zetten zich al 15 jaar in voor de Zonnebloem. Trees doet dit al 20 jaar. Haar inzet en ideeën worden ook na 20 jaar enorm gewaardeerd. Alle aanwezige jubilarissen wordt een mooi boeket bloemen aangeboden. 

Het is de hoogste tijd om te proosten, uiteraard met een glaasje bubbels, op een mooi maar vooral gezond nieuw (Zonnebloem) jaar. 

Na het nuttigen van de overheerlijke, door enkele vrijwilligers zelf, gebakken oliebollen is het tijd voor een tweede drankje.

De aanwezigen worden tevens van enkele bitterballen met voor de liefhebbers een mosterd dip voorzien.

De tijd vliegt als het gezellig is. Zo ook deze middag. Om 17.00 uur keert iedereen weer huiswaarts. Het nieuwe Zonnebloemseizoen 2023 is met deze eerste activiteit goed begonnen.

Elianne Brouwers

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk