Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bonnefantenmuseum

img2jpg

met de Museumplusbus

Op woensdagochtend 15 februari stappen 35  Zonnebloemers in de Museumplusbus om een dagje naar het Bonnefantenmuseum in Maastricht te gaan.

De Museumplusbus maakt deze culturele uitstapjes  mogelijk voor groepen ouderen die zelfstandig geen museum meer kunnen bezoeken. De kosten worden grotendeels gedragen door de Vriendenloterij.

Naast 21 gasten en 6 vrijwilligers uit Heythuysen nemen ook nog enkele gasten en vrijwilligers uit Horn en Leveroy deel aan deze activiteit.

Zowel de organisatie Museumplusbus als het museum hebben hun organisatie perfect voor elkaar. We worden in Maastricht opgewacht door onze gastheer en na genoten te hebben van koffie en vlaai worden we in 3 groepen verdeeld voor een hele mooie, aansprekende rondleiding.

Twee groepen bekijken de religieuze en oudere kunst en een groep bezoekt de moderne collectie.

Daarna genieten we van een lekkere lunch. De gasten zijn onder de indruk van wat ze gezien hebben maar ook vooral van de verhalen die er achter de kunstwerken schuilen.

Na de lunch  wordt er in kleine groepjes nog een ronde door het museum gemaakt.

Daarna rijden we weer via Horn naar Heythuysen terug.  Voor iedereen een waardevolle dag waar nog vaker over gepraat en aan terug gedacht kan worden.

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk