Muziek Jong voor oud

jong-voor-oud-1jpg

in de Roffert in buggenum

Op 23 maart vond de regio activiteit Muziek Jong voor Oud plaats in Buggenum. Maar liefs 24 gasten van Zonnebloem afdeling Heythuysen hebben zich aangemeld voor deze activiteit. Het eerste muzikale duo bestond uit een gitarist uit Letland en een zangeres uit Polen. Zij brachten liedjes van o.a. Elvis Presley,Nat King Cole en Johnny Cash. In de pauze zorgden de aanwezige vrijwilligers voor koffie/thee met een plakje cake. Even tijd om gezellig bij te praten.

Na de pauze was het de beurt aan het duo Wiener Melange.Dit duo bestond uit een Belgische zangeres/dwarsfluitiste en een Poolse violiste. Zij brachten herkenbare licht klassieke muziek ten gehore, EN ook enkele meezingers zoals, als de lente komt (tulpen uit Amsterdam) van Herman Emmink en het dorp van Wim Sonneveld. Na een toegift van duo Wiener Melange werd deze gezellige middag afgesloten.

Elianne en Wilma 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk