Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziek Jong voor oud

jong-voor-oud-1jpg

in de Roffert in buggenum

Op 23 maart vond de regio activiteit Muziek Jong voor Oud plaats in Buggenum. Maar liefs 24 gasten van Zonnebloem afdeling Heythuysen hebben zich aangemeld voor deze activiteit. Het eerste muzikale duo bestond uit een gitarist uit Letland en een zangeres uit Polen. Zij brachten liedjes van o.a. Elvis Presley,Nat King Cole en Johnny Cash. In de pauze zorgden de aanwezige vrijwilligers voor koffie/thee met een plakje cake. Even tijd om gezellig bij te praten.

Na de pauze was het de beurt aan het duo Wiener Melange.Dit duo bestond uit een Belgische zangeres/dwarsfluitiste en een Poolse violiste. Zij brachten herkenbare licht klassieke muziek ten gehore, EN ook enkele meezingers zoals, als de lente komt (tulpen uit Amsterdam) van Herman Emmink en het dorp van Wim Sonneveld. Na een toegift van duo Wiener Melange werd deze gezellige middag afgesloten.

Elianne en Wilma 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk