Lentelunch

lentelunch-4jpg

in 't Kirkske

entelunch:
Op maandag 15 mei jl. trokken maar liefst 37 gasten van de Zonnebloem, afdeling Heythuysen naar dorpshuis: "t Kirkse, oos hoes"op de Heide. Hier werden ze verwelkomt door 7 enthousiaste vrijwilligsters die een uitgebreide lunch hadden verzorgd. Nadat alle gasten gearriveerd waren en plaats hadden genomen aan de mooie, lange gedekte tafels, sprak 1 van de vrijwilligsters een welkomstwoordje uit. Daarna kon iedereen gaan genieten van een uitgebreide lunch bestaande uit o.a: een huisgemaakte tomatensoep, diverse verschillende soorten broodjes, suikerbrood, een mini - worstenbroodje, een bolletje koude schotel met een gekookt eitje, fruitsalade, hartig en zoet beleg, waaronder: zelfgemaakte jam en als kers op de taart: chocolademousse met ijs en slagroom. Tussendoor was er voldoende tijd om gezellig met elkaar te kunnen kletsen. Bij sommige gasten kwamen enkele jeugdherinneringen naar boven bij het betreden van "t Kirske". Vele gasten bewonderden dan ook de fotogalerij van de oud - prinsen van de Hei, waardoor weer een aantal verhalen loskwamen. Nadat alle buikjes waren gevuld volgde nog een kort afscheidswoordje door 1 van de vrijwilligsters en vertrokken alle gasten moe, maar voldaan huiswaarts. Met dank aan de chauffeurs die de gasten naar de locatie en huiswaarts hebben gebracht. Het was een zeer geslaagde middag, die voor herhaling vatbaar is! 
 
Angelique Knops

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk