Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lentelunch

lentelunch-4jpg

in 't Kirkske

entelunch:
Op maandag 15 mei jl. trokken maar liefst 37 gasten van de Zonnebloem, afdeling Heythuysen naar dorpshuis: "t Kirkse, oos hoes"op de Heide. Hier werden ze verwelkomt door 7 enthousiaste vrijwilligsters die een uitgebreide lunch hadden verzorgd. Nadat alle gasten gearriveerd waren en plaats hadden genomen aan de mooie, lange gedekte tafels, sprak 1 van de vrijwilligsters een welkomstwoordje uit. Daarna kon iedereen gaan genieten van een uitgebreide lunch bestaande uit o.a: een huisgemaakte tomatensoep, diverse verschillende soorten broodjes, suikerbrood, een mini - worstenbroodje, een bolletje koude schotel met een gekookt eitje, fruitsalade, hartig en zoet beleg, waaronder: zelfgemaakte jam en als kers op de taart: chocolademousse met ijs en slagroom. Tussendoor was er voldoende tijd om gezellig met elkaar te kunnen kletsen. Bij sommige gasten kwamen enkele jeugdherinneringen naar boven bij het betreden van "t Kirske". Vele gasten bewonderden dan ook de fotogalerij van de oud - prinsen van de Hei, waardoor weer een aantal verhalen loskwamen. Nadat alle buikjes waren gevuld volgde nog een kort afscheidswoordje door 1 van de vrijwilligsters en vertrokken alle gasten moe, maar voldaan huiswaarts. Met dank aan de chauffeurs die de gasten naar de locatie en huiswaarts hebben gebracht. Het was een zeer geslaagde middag, die voor herhaling vatbaar is! 
 
Angelique Knops

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk