Regiomiddag 2023

img5501jpeg

in Baexheimerhof

Donderdagmiddag 26 oktobernamen wij met 39 gasten en 5 vrijwilligers deel aan de jaarlijkse regiomiddag in Baexeimerhof te Baexem.

Na een warme ontvangst met koffie en vlaai werden alle gasten door Monique Custers van het Regiobestuur begroet. Daarna kondigde zij het optreden het duo Mieke en Petra uit Stramproy aan. Zij brachten de stemming er goed in met hun repertoire van voornamelijk Limburgse liedjes. Er werd volop meegezongen en met luid applaus namen we afscheid van deze muzikale moeder en dochter. Na een korte pauze voor een drankje, volgde een ludieke voordracht van mevrouw Annie Schreuders uit Susteren. Zij heeft zich in de Limburgse cultuur verdiept en vertelde een aantal hilarische anekdotes en wetenswaardigheden over Limburgers. Aansluitend trad het duo Tante Thee Theater nog op. Er werd volop gezongen, ingehaakt en zelfs de polonaise kwam op gang.

Tenslotte werd er een aangekleed pasteitje geserveerd met koffie en thee en keerden alle gasten huiswaarts. Er werden nog veel complimenten gegeven voor deze fantastische middag!

Mariëlla Knoops

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk