Modeshow

img8143jpeg

in samenwerking met modehuis Anna Sophie

MODESHOW IN DE BOMBARDON OP 8 APRIL 2024 

Op maandagmiddag 8 april ging in De Bombardon de tweede editie van de modeshow van damesmodezaak Anna Sophie van start voor gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem Heythuysen.

89 belangstellenden, waaronder Zonnebloemgasten met introducees, gasten van enkele andere afdelingen en veel van onze vrijwilligers zaten in een gezellig versierde zaal met koffie, thee en een feestelijk gebakje te wachten op de start van de presentatie van de nieuwe voorjaarscollectie van Anna Sophie.

Om half drie was het zover: de muziek begon en ladyspeaker Bertine kondigde de eerste vier modellen aan met het kledingthema Lente!

Vrolijk gekleurde blouses, gemakkelijke broeken, heel mooie en functionele jasjes of bodywarmers. Nog meer thema’s kwamen voorbij, zoals Sportief, Shoppen en Flaneren, Koele Natte Zomer. Mooie lichtgewicht regenjassen en -jacks waren daar ook bij.

Ook twee van onze Zonnebloemgasten, Maria en Toos, showden enthousiast heerlijk comfortabele en kleurige outfits!

Tijdens de laatste showronde kwam er nog een drankje op tafel en als afsluiting deelde Mia van Anna Sophie aan iedereen een kortingsbon uit; fijn voor diegene die later nog eens in haar winkel rustig en met persoonlijk advies kleding wil bekijken en passen.

Bertine sloot de presentatie af met bloemen voor Mia en alle modellen en met heel veel dank aan alle vrijwilligers die meegewerkt hebben aan dit mooie en supergezellige lentefeestje!

 Els Noordhuis

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk