Vrijwilligersuitje

img8274jpeg

Rundje Klein Paries

Vrijwilligersuitje 17 april 2024

                           “rundje Klein Paries”

 

Op woensdagmiddag 17 april was ons jaarlijks vrijwilligersuitje. Deze leuke middag werd aangeboden door de Zonnebloem als dank voor alle vrijwilligers voor hun inzet. Deze keer brachten wij een bezoek aan Albert Heijn Heerschap in Heythuysen.

Wij werden op deze middag verwelkomt door Sam Thijssen manager van supermarkt Albert Heijn Heerschap. Na de ontvangst werden we daar wegwijs gemaakt in het reilen en zeilen van de supermarkt. Na een interessante rondleiding in de winkel en achter de schermen werden we verrast met koffie/ thee en vlaai van bakkerij Heerschap. Er volgde een mooie presentatie over o.a. het ontstaan van het bedrijf en hoe de inkoop geregeld is. De presentatie werd afgesloten met een quiz, de winnaar Marij Stals ontving uit handen van Sam Thijssen een overheerlijke vlaai van bakkerij Heerschap. Tot slot werd iedereen verrast met een leuke tas met boodschappen van Albert Heijn.

Veel dank aan Albert Heijn Heerschap Heythuysen voor deze bijzondere interessante rondleiding.

Later op de middag rond 16.30 uur gingen we naar Porto Maurizio, waar we heerlijk konden genieten van diverse Italiaanse specialiteiten. 24 vrijwilligers waren aanwezig. Na het welkomstwoord door voorzitter Loes Hommen werd Agnes Jaworski even in het zonnetje gezet, zij stopt als vrijwilliger en kreeg voor haar jaren lange inzet een cadeau aangeboden.

 En als afsluiting een echt Italiaans menu, dank je wel Porto Maurizio! 

Hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Wij kunnen terug denken aan een geslaagd vrijwilligersuitje.

Mariella en Jacqueline

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk