Gezellige middag bij Rondmeer

20240617142615jpg

Samen genieten!

Terrasmiddag bij zorgboerderij Rondmeer:
Op maandagmiddag 17 juni jl. kwamen 24 gasten en 4 vrijwilligers van onze afdeling bij elkaar bij zorgboerderij: Rondmeer. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken, want wij zaten heerlijk onder de overkapping. Na een welkomstwoordje en info over deze zorgboerderij door een van de vrijwilligers begonnen we met koffie/thee met een wafel met vruchtentopping en slagroom, vers bereid door de medewerkers van de zorgboerderij. Dit viel bij iedereen goed in de smaak. Er viel voldoende bij te kletsen met elkaar en dit deden we onder het genot van nog een kopje koffie/thee. De thee was gemaakt van diverse kruiden uit de tuin, die we natuurlijk graag wilde bewonderen. Hier was gelegenheid voor dus de gasten en vrijwilligers die dat wilde hebben even de benen gestrekt. Naast de kruidentuin was er nog heel veel meer te zien zoals: ganzen, ezels, alpaca's, een varken, kippen, paarden, een moestuin, een werkschuur etc. Kortom: we kwamen ogen tekort. Het bezoek aan de dieren maakte ook prachtige verhalen los bij de gasten die vertelde over de dieren die ze zelf hadden gehad of het leven op de boerderij vroeger. Een van de medewerkers haalde speciaal voor onze gasten nog ezel: " Jacob" uit de wei die aan aandacht en knuffels van onze gasten geen gebrek had. Bij terugkomst op het terras kon er nog gezellig worden gekletst onder het genot van: vers muntwater of gewoon kraanwater. Dit was weer eens wat anders dan de standaard frisdrank en viel bij de meeste gasten goed in de smaak. We sloten de middag af met een laatste kop koffie/thee en er volgde nog een kort afscheidswoordje door een van de vrijwilligers. Het was een gezellige middag met speciaal woord van dank aan alle medewerkers van zorgboerderij Rondmeer die heel erg goed hun best hebben gedaan!
 
Angelique

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk