Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Heythuysen kleurt geel tijdens de jaarmarkt!

Zonnebloem afdelingsnieuws

 

De Zonnebloem afdeling Heythuysen pakt uit tijdens de jaarmarkt met een kraam vol zonnebloemen op de Dorpstraat bij wijnhandel Storms. Zo vestigen zij ondermeer de aandacht op hun vrijwilligerswerk en om middelen te vergaren om hun activiteiten te bekostigen.

De Heitser horeca ondersteunt spontaan deze verkoopactie en op alle terrassen  van de cafés en restaurants in het centrum zullen deze dag zonnebloemen de tafeltjes opfleuren.

Hartelijk dank aan; Klein Paries, De Tump, Porto Maurizio, Het Hoofdkantoor, Huubkens, Mélange, Het Anker, De Gouverneur, ‘t Sinterklaoske,Den Hook en De Bombardon.   Ook aan  de 3 cafetaria’s ; “‘t Stationneke“,“De Kloosterstraat” en “Onger de Kirkbuimkes”

Speciaal dank voor Leon Meuter voor zijn onbaatzuchtige medewerking en donatie van een gedeelte van de inkoop.

Monique Strijdveen

0475-496118
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk