Kleinschalige activiteiten 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de maanden juni en juli heeft de Zonnebloem afdeling Heythuysen 5 kleinschalige activiteiten georganiseerd voor haar gasten en deze bekostigd uit de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne van 2015.

Elke gast kon naar keuze meedoen aan 2 activiteiten. De vrijwilligers werden aangenaam verrast door de hoge opkomst en reden af en aan om hun gasten op de verschillende locaties af te zetten. Naar het Klooster Birgittinessen in Weert, het poppenmuseum in Kessel-Eik, het Theepottenmuseum in Swartbroek, Museum Terug in de Tijd in Horn en het Bakkersmuseum Marleetjes Hof in Roggel.

Met veel plezier kijken zowel de gasten als de vrijwilligers terug op deze gezellige middagen.           Met dank aan de Rabobank voor hun campagne  en de bewoners van Heythuysen die de Zonnebloem afdeling Heythuysen een warm hart toedragen en gestemd hebben op onze afdeling.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk