Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kleinschalige activiteiten 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de maanden juni en juli heeft de Zonnebloem afdeling Heythuysen 5 kleinschalige activiteiten georganiseerd voor haar gasten en deze bekostigd uit de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne van 2015.

Elke gast kon naar keuze meedoen aan 2 activiteiten. De vrijwilligers werden aangenaam verrast door de hoge opkomst en reden af en aan om hun gasten op de verschillende locaties af te zetten. Naar het Klooster Birgittinessen in Weert, het poppenmuseum in Kessel-Eik, het Theepottenmuseum in Swartbroek, Museum Terug in de Tijd in Horn en het Bakkersmuseum Marleetjes Hof in Roggel.

Met veel plezier kijken zowel de gasten als de vrijwilligers terug op deze gezellige middagen.           Met dank aan de Rabobank voor hun campagne  en de bewoners van Heythuysen die de Zonnebloem afdeling Heythuysen een warm hart toedragen en gestemd hebben op onze afdeling.

Monique Strijdveen

0475-496118
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk