Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje Efteling

voor de prijswinnaar van de Unileveractie

Zondag 14 april was het zover.

De prijswinnares van de Unilever actie,  november 2019 bij de Jumbo voor de Zonnebloem Heythuysen,  is met haar gezin( 3 kinderen en ouders) en 6 familieleden/mantelzorgers een dagje uit met de rolstoelauto naar de Efteling gegaan.

Monique van Heur die de prijs had gewonnen en aan haar nichtje Sandra Coumans heeft geschonken, heeft ervoor gezorgd dat de rolstoelauto van de Zonnebloem en de lunchpakketten van de Jumbo zondagmorgen vroeg bij Sandra voor de deur stonden zodat zij onbekommerd op pad konden gaan.

Het is een hele gezellige familie dag geworden en de foto’s spreken voor zich.

Hartelijk dank aan de Unilever, de Jumbo en de klanten van de Jumbo die samen met de Zonnebloem Heythuysen deze prijs aan dit gezin hebben kunnen aanbieden.

 

 

Monique Strijdveen

0475-496118
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk