Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Koninklijke Onderscheiding voor Els de Kroon

Tijdens jubileumviering t.g.v. 55 jaar Zonnebloem in Heythuysen

Heythuysen - Op zaterdag 9 november 2019 reikte burgemeester Désirée Schmalschläger van de gemeente Leudal een Koninklijke Onderscheiding uit aan Els de Kroon-van der Grind (67). De uitreiking vond plaats tijdens de viering van het 55-jarig jubileum van De Zonnebloem, afdeling Heythuysen. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw Els de Kroon was in haar werkzaam leven gezinshulp bij een thuiszorgorganisatie in Houten.
Ze is 25 jaar vrijwilliger bij en voorzitter (2009-heden) van de Nationale Vereniging De Zonnebloem, afdeling Heythuysen. Deze afdeling van De Zonnebloem bestaat dit jaar 55 jaar en De Zonnebloem landelijk bestaat 70 jaar.

Binnen deze organisatie verricht zij bezoekwerk, helpt gasten bij de boodschappen en ondersteunt hen bij dokters- of ziekenhuisbezoek. Als voorzitter houdt zij zich bezig met de externe contacten en belangenbehartiging. Ook is zij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en organiseert zij de lotenverkoop van De Zonnebloem.

Daarnaast ontplooide/ontplooit zij de volgende activiteiten:

Vanaf 1990-heden is zij vrijwilliger bij de Atletiek Vereniging Heythuysen, thans Atletiek Leudal. Zij  ondersteunt jaarlijkse evenementen zoals o.a. de rolstoeltocht, en de avondvierdaagse, Daarnaast is zij vanaf 1996 tot heden vrijwilliger bij Zorgcentrum Beek en Bos. Hier ondersteunt zij o.a. activiteiten zoals het kienen. Ook is ze vanaf 2011 vrijwilliger bij en vicevoorzitter van de Bridgeclub Leudalkwartier. Zij is initiatiefnemer, medeoprichter en voorzitter van de commissie “Lief en Leed”.

Monique Strijdveen

0475-496118
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk