Presentatie rolstoelfiets en duofiets

Tijdens Rolstoeltocht

Op 22 juni werd door de Atletiekvereniging de jaarlijkse rolstoelwandeling  georganiseerd.
Deze geweldige, met muziek omlijste,  tocht vond plaats tijdens een zwoele zomeravond met honderden rolstoelers en evenzoveel begeleiders. Van deze gelegenheid mocht  de Zonnebloem Regio Leudal  gebruik maken om haar rolstoelfiets en duofiets te presenteren. Verschillende enthousiastelingen hebben de rolstoelfiets en duofiets met succes uit geprobeerd.
Vanaf 1-7 is de rolstoelfiets in Heythuysen te reserveren via zorgcentrum  Beek en Bos en in Haelen via zorgcentrum Magdalenahof. De duofiets kan gereserveerd worden bij zorgboerderij Casquettenhof in Horn.

Voor meer foto's zie: Facebook Zonnebloem Heythuysen

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk