Afscheid en jubilea

tijdens Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel Zonnebloem Heythuysen 

Op vrijdag 13 januari heeft de traditionele nieuwjaarsborrel plaatsgevonden.

Vele gasten en vrijwilligers hebben de weg naar De Bombardon weten te vinden. Buiten was het guur en regenachtig maar binnen was het lekker warm en gezellig. Oliebollen op tafel, kaarsjes aan en goed gezelschap. 

 

Twee vrijwilligers hebben besloten de Zonnebloem te verlaten. Monique en Cocky hartelijk dank voor alles wat jullie voor de Zonnebloem hebben gedaan. Zij ontvangen een waarderingsbeeldje. 

Dit jaar zijn er vier jubilarissen. Tiny is 10 jaar vrijwilliger en krijgt een insigne en oorkonde uitgereikt. Aukje (helaas verhinderd) en Ine zetten zich al 15 jaar in voor de Zonnebloem. Trees doet dit al 20 jaar. Haar inzet en ideeën worden ook na 20 jaar enorm gewaardeerd. Alle aanwezige jubilarissen wordt een mooi boeket bloemen aangeboden. 

Het is de hoogste tijd om te proosten, uiteraard met een glaasje bubbels, op een mooi maar vooral gezond nieuw (Zonnebloem) jaar.

 

 

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk