Met Museum Plus Bus naar Hermitage

Zonnebloem afdeling

Dinsdag 21 juni 2016

Dinsdag 21 juni om kwart over tien vertrok de Museum Plus Bus met 38 gasten van de afdeling naar de Hermitage in Amsterdam.

Veel gasten van de afdeling Hillegom-Beinsdorp hadden dit museum al lang op hun verlanglijstje staan en waren blij verrast dat het mogelijk werd gemaakt.

Na een gezellige busreis werd het gezelschap in de Hermitage ontvangen en kon de rondleiding beginnen. Er werden drie groepen gemaakt, elke groep kreeg een gids toegewezen. Er werd verteld over Catharina en haar geschiedenis. De tentoonstelling Catharina de Grootste maakte veel indruk. Er was veel te zien, schilderijen, kunst, juwelen en natuurlijk het pronkstuk de kroon. Na deze toch wel vermoeiende rondleiding stond de lunch klaar. Hierna had de buschauffeur als verrassing nog een rondrit door Amsterdam in petto. Dit werd zeer enthousiast ontvangen door de gasten. Rond 16.00 uur was de bus weer in Hillegom en keerde iedereen voldaan naar huis.  

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten