Kerstviering in Villa Flora

Zonnebloem afdeling

De afdeling vierde maandag 19 december kerst met haar gasten en vrijwilligers in een sfeervolle ambiance bij Villa Flora.

Om 10.30 uur waren 100 gasten en 38 vrijwilligers in aanwezigheid van burgemeester Van Erk gezellig aan de koffie met wat lekker.

"We hebben elkaar" was het thema van de oecumenische dienst met voorganger mevr. ds Coosje Verkerk. Pianist Jaap Mol deed de muzikale begeleiding. Het Ave Maria werd door mevrouw Ans Mol gezongen.

Na het welkomstwoord van de voorzitter was het tijd voor een gezellige drankje en hapje en werden de twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Mevr. C. Enters en mevr. C. Hoekstra, beiden 25 jaar vrijwilliger, werden gehuldigd en ontvingen onder luid applaus de gouden speld, maquette, oorkonde en een mooi boeket. Voor mevr. D. Holleman, die bijna 40 jaar vrijwilliger is geweest, was er applaus en een mooi boeket.

Een uitstekende lunch volgende en na het optreden van het koor "The Oldtimers" was de kerstviering om 15.00 uur ten einde. Chauffeurs stonden klaar om de gasten, die zeer enthousiast waren over de viering, naar huis te brengen.

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten