Kerstviering in Villa Flora

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 22 december 2017 vierden we Kerst met onze gasten en vrijwilligers in de sfeervolle zaal van Villa Flora.

Burgemeester Van Erk, bijna 100 gasten en 32 vrijwilligers waren bij elkaar gekomen om het kerstfeest te vieren.

Na het welkomstwoord van voorzitter Don van Zuijlen werd de kerstviering voor de 6e keer voorgegaan door ds. Coosje Verkerk. De oecumenische kerkdienst stond in het teken van "De toekomst tegemoet". Dit werd door ds. Verkerk heel mooi en duidelijk verwoord. Jaap Mol speelde piano bij de kerstliederen die door velen werden meegezongen en bij het Ave Maria, dat werd gezongen door Ans Mol.

Twee jubilarissen werden door voorzitter Don van Zuijlen in het zonnetje gezet voor hun inzet van het mooie Zonnebloemwerk. Tonny van Dam, 25 jaar vrijwilliger, is in 1992 begonnen in Houten. Zij bezoekt mensen, is actief met de lotenverkoop en activiteiten. Zij ontving de gouden speld en de oorkonde. Karin Zwetsloot, 10 jaar vrijwilliger, heeft jarenlang het vervoer geregeld bij grote activiteiten, ook zij bezoekt mensen en helpt bij activiteiten. Zij ontving de zilveren speld en de oorkonde. Uit handen van de voorzitter bloemen voor de dames en applaus van de aanwezigen. Na een toost te hebben uitgebracht, werden de dames door vele aanwezigen gefeliciteerd met hun jubileum.
Voor en na de lunch zong Liesbeth Kool mooie Christmas Carols met achter de piano Anne Margreet Engel.

Om 14.30 uur eindigde een sfeervolle en gezellige kerstviering.

Foto's gemaakt door (c)Corine Zijerveld Fotografie

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten