Jaarmarkt

Zonnebloem afdelingsnieuws

Stand op jaarmarkt succesvol.

De afdeling heeft op donderdag 20 augustus 2015 een geslaagde dag achter de rug. Velen vonden het prima weer voor een loopje over de jaarmarkt, en hierbij werd de Zonnebloem kraam niet overgeslagen. Er waren 500 leuke prijzen ingekocht en er kon geraden worden naar het aantal "maiskorrels" in een pot. Voor de winnaar was een beertje Paddington beschikbaar gesteld. Een aantal vrijwilligers had zich opgegeven om gezellig te komen helpen om de 3500 tombola loten te verkopen. Werk aan de winkel dus!

De kraam was nog niet ingericht of de eerste kopers melden zich al en gingen er met een prijs van door. Rond 20.00 uur werden de laatste loten verkocht en gingen de allerlaatste prijzen eruit. Fantastisch! De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de kas van de afdeling. Het geld wordt gebruikt om leuke activiteiten voor onze gasten te organiseren.

Informatie over de Zonnebloem werd er ook verstrekt. Een aantal gasten en vrijwilligers hebben zich inmiddels aangemeld.

Al met al een prachtige dag!

 

 

 

 

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten