60 JAAR ! Wat een geweldig feest .......

Vele gasten, genodigden en vrijwilligers kwamen vrijdag 12 april in Villa Flora samen om het 60-jarig bestaan van de afdeling te vieren.

Voorzitter Don van Zuijlen heette iedereen van harte welkom in de feestelijk versierde zaal en blikte kort terug op de afgelopen jaren. Burgemeester Van Erk had lovende woorden en feliciteerde de afdeling. Voorzitter Don van Zuijlen werd door de burgemeester gehuldigd voor zijn 10-jarig jubileum bij de afdeling en ontving de zilveren speld en oorkonde. Onder het genot van een high tea royal begonnen 15 Feit of Fictie vragen onder leiding van Veronica Handgraaf en Wilbert Koops. De 1e drie winnaars ontvingen een mooi ingelijste oorkonde en kadobon. Na afloop ontvingen de gasten een speciale feestkrant, een uniek Zonnebloempotje gevuld met (door Albert Heijn gesponsorde) paaseitjes en een bos dubbele tulpen (geschonken door Fa. v.d. Put).

De avond was voor de vrijwilligers, chauffeurs en wethouder Van Trigt. Er werd getoost met een glasje prosecco. De wethouder hield een mooie toespraak en had als verrassing voor ieder een doosje paaseitjes. Het 5-gangen walking dinner werd afgewisseld met een kwis belangeloos gepresenteerd door Leondo Klassen. Dit ging met de nodige hilariteit gepaard. De band speelde intussen de sterren van de hemel. De winnaars van de kwis ontvingen een heuse medaillie en een zakje chocolade. Na afloop voor iedereen als aandenken het unieke potje, de feestkrant, chocolade eitjes en de tulpen. Blij verrast ging iedereen naar huis.

Wat een prachtige feest, wat een gezellig samenzijn!

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten