Kerstviering 19 december 2019

Huldiging vier jubilarissen tijdens gezellig kerstviering.

Donderdag 19 december kwamen 80 gasten, burgemeester Van Erk met echtgenote, wethouder De Jonge en 27 vrijwilligers naar het sfeervolle Villa Flora voor het Kerstfeest van de afdeling.

Na ontvangst met koffie en het welkomstwoord door voorzitter Don van Zuijlen ging ds. Coosje Verkerk voor in de oecumenische kerstviering die in het teken stond van “Verwachting”. Zij bracht in duidelijk woorden het kerstverhaal ondanks dat de vierde advent zondag nog moest komen. Voor de gasten geen probleem want die hebben altijd een luisterend oor voor deze voorganger. De kerstliederen werden uit volle borst meegezongen onder muzikale begeleiding van de heer Cees Diepeveen.

Er werden 4 jubilarissen gehuldigd. 10 jaar vrijwilliger; Bets Post, Ina van der Voort en Martin Rietkerk. 25 jaar vrijwilliger: Gonny van Zanten. De voorzitter sprak zijn waardering uit en benoemde hun individuele bijdragen en reikten de zilveren spelden met oorkonde uit. Gonny mocht de gouden speld met oorkonde in ontvangst nemen. Uiteraard was er voor hen een prachtig boeket en applaus.

Na een gezellig drankje en hapje de lunch met op de achtergrond sfeervol pianospel. ’s Middags werd er een bingoronde gespeeld met voor elke gast een feestelijk ingepakt prijsje.

Rond 15.15 uur stonden 24 chauffeurs klaar om de zeer tevreden gasten thuis te brengen.

Een mooi en warm begin van de kerstdagen.   

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten