KERSTACTIE MET BLIJ VERRASTE ZONNEBLOEM'ERS.

Geen Kerstviering dit rare corona jaar voor deze afdeling. Geen kerstverhaal in een volle zaal waar muisstil wordt geluisterd. Geen gezellig samenzijn met een sapje en een drankje.

Nou……. daar is iets voor bedacht. En het werd steeds mooier.

Een oproep bracht veel vrijwilligers op de been die zich spontaan aanmelden als bezorger.

Om onze gasten te laten weten dat we aan ze denken zijn er in de week van 15 december maar liefst 126 kerstpakketten bij onze gasten rondgebracht. Het werd een pakket met veel lekkere sapjes en hapjes. Een boekje met een kerstwens door voorzitter Don van Zuijlen en een warme kerstboodschap door ds. Coosje Verkerk die je haar het kerstverhaal als het ware hoort vertellen.

Ook vrijwilligers en chauffeurs werden niet vergeten. Zij kregen een pakket met lekkers van Hillegomse ondernemers, o.a. een bubbeltjes wijn en bonbons.

Alle ontvangers waren blij verrast en de reacties waren dan ook niet van de lucht. Zoals; voor mij?, geweldig, grandioos, bedankkaartjes, mailtjes, telefoontjes.

Wij wensen een ieder fijne Kerstdagen en kijken uit naar een warm 2021 waarin we elkaar hopelijk weer van dichtbij mogen begroeten.

 

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten