Zonnebloemauto reed rond in Hillegom

Goede vrijdag 2 april, 23 enthousiaste vrijwilligers op pad met taart voor onze deelnemers.

Wat een bijzondere dag. Al ruim een jaar geen activiteiten; geen bingo, geen boottocht, geen kerstviering. Dit wordt door onze deelnemers en vrijwilligers zeer gemist. Het bestuur besloot voor een verrassing te zorgen. Een lekker taartje van bakker Van Dam. Met de Paasdagen in het vooruitzicht werd voor een smakelijke verrassing gezorgd. Een grote groep vrijwilligers van de afdeling Hillegom-Beinsdorp ging enthousiast op pad. Een speciaal voor deze activiteit geregelde  Zonnebloemauto stond ’s morgens bij Groot Veenenburg klaar om vrijwilligers van taarten te voorzien en die bij onze deelnemers te brengen. Uiteraard met in achtneming van de coronamaatregelen. Rond het middaguur reed de auto naar Maartensheem waar ook vrijwilligers naar toe kwamen om taarten op te halen. Daarna reed de Zonnebloemauto verder door Hillegom en werden de laatste taarten te bezorgd. Een fijne ervaring om elkaar weer even te kunnen begroeten en te laten weten dat we aan elkaar denken. Maar liefst 23 vrijwilligers hebben zich deze dag ingezet en zij hebben het gefikst: 155 taarten bezorgen! Een megaklus, maar wat een mooie dag!

Ook zin in het mooie Zonnebloemwerk? Vrijwilligers en bestuursleden zijn van harte welkom. Bel voor info naar het secretariaat: 06-13093976.    

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten