Vaartocht naar de Kagerplassen

Woensdag 25 mei 2022. 45 gasten en 13 vrijwilligers van de afdeling hadden er veel zin in! Eindelijk, na 2 jaar corona uitstel, weer gezellig met z'n allen in de boot. En gezellig was het!

Klokslag 11.00 uur vertrok de boot nadat iedereen via de rode loper aan boord was. De ontvangst was met kopjes koffie/thee en heerlijke appeltaart. Er werd van het uitzicht genoten en gezellig met elkaar gebabbeld. De lunch met soep, kroket en broodjes met melk of sapje smaakte uitstekend. Hierna tijd voor de loterij met veel leuke prijzen. Na nog een gezellig glaasje en hapje was om 15.00 uur de boot weer terug in Hillegom.

Een prachtige dag, royale boot met rondom ramen, mooi weer, goed gezelschap, mooie uitzichten waarover de kapitein regelmatig iets vertelde. Kortom de gasten hebben genoten. Met dank aan de vrijwilligers en de vele chauffeurs die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

 

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten