Kerstviering 2022

Na 2 jaar "Weer Samen", vrijdag 16 december sfeervolle kerstviering in Villa Flora

De spekgladde wegen deze ochtend weerhielden onze gasten en chauffeurs er niet van om naar Villa Flora te komen. Er kwamen 58 gasten, burgemeester Van Erk met echtgenote en 22 vrijwilligers naar de kerstviering van de afdeling.

De gasten werden ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Na het welkomstwoord door voorzitter Maria Hulsebosch begon om 10.45 uur de oecumenische kerstviering met het thema “Weer Samen”. Voorganger ds. C. Verkerk vertelde het kerstverhaal en stak de vierde advent kaars aan waarmee ons kerstfeest was begonnen. De  kerstliederen werden onder muzikale begeleiding van de heer Paul Mooren voluit meegezongen.  

Na de dienst was er een gezellig drankje en hapje. Burgemeester Van Erk hield een korte toespraak en sprak zijn waardering uit voor De Zonnebloem. De lunch werd om 12.15 uur geserveerd met een lekker soepje, broodjes, melk, jus d’orange, kerststol en mandarijn.

’s Middags was er een gezellige kerstsamenzang met optreden van mevrouw M. van Trigt en de heer P. Mooren.   

Om 15.00 uur stonden de chauffeurs klaar om de zeer tevreden gasten, die als verrassing nog een mooie kerstster ontvingen, thuis te brengen.

Een mooi begin van de kerstdagen.

De vrijwilligers van de Zonnebloem wensen u Fijne Kerstdagen en een Gelukkig 2023.

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten