Boottocht woensdag 27 september 2023

Een prachtige dag, heerlijk weer en veel gezelligheid aan boord. De gasten hebben genoten van de mooie tocht en kijken nu al uit naar de volgende activiteit in december.

Woensdag 27 september lag in Lisse de boot klaar voor de gasten en een aantal vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Hillegom-Beinsdorp. Ondanks dat de boot door werkzaamheden aan de Lisserbrug niet naar Hillegom kon komen kwamen zij naar Lisse en werd de route gewijzigd dus niet naar Haarlem varen maar via  Rijpwetering naar de  Kagerplassen.  Iedereen was op tijd gebracht door de vele chauffeurs en het inschepen kon beginnen. Om 11.00 uur vertrok de boot. De koffie met appeltaart werd uitgeserveerd en smaakte heerlijk. Er werd wat af gebabbeld door de gasten. Na een flinke lunch was er een loterij met mooie prijzen. Ter afsluiting nog een gezellig drankje en bitterbal. De aanwezige muzikant zorgde voor een leuke sfeer.  Om 15.00 uur was de boot weer terug en konden de chauffeurs, die lekker in het zonnetje stonden te wachten, de gasten weer thuisbrengen. Zo was de dag voorbij gevlogen.

Hanneke Meijer

06-13093976
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten