"Naar het Dorp"

Zonnebloem afdeling

Hilversum, best een grote plaats, maar men gaat altijd "naar het dorp" om te winkelen. Ook gasten van de Zonnebloem namen daar aan deel. Vrijwilliger Gerard Tinkhof deelt ervaring.

Beste Zonnebloemers,

Vanmiddag hebben weer een aantal van onze gasten blij en gelukkig gemaakt. Van alle deelnemende gasten heb ik de reactie gekregen dat zij het ontzettend naar hun zin hadden.

Dank zij jullie inzet is het onze afdeling weer gelukt om mensen even te laten genieten. Het kopje koffie na afloop en het inmiddels overbekende advocaatje met ...  was een schot in de roos.
Een beetje regen.... het deerde niet . De ING-bank was voor onze wachtende gasten een beschutting tegen de regen. Aan gastvrijheid geen gebrek.  Dank medewerkers van de ING! Erg goed!

Vrijwilliger Gerard Tinkhof bericht:
Ik was met mijn gast aan het winkelen en hebben we eerst een lekker luchtje voor haar gekocht. Daarna ook nog een nieuwe portemonnee . Na het koffiedrinken zijn we nog vis gaan kopen bij “de Volendammer”.
Dit  moeten we in het programma houden !

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen