Sail 2015 - een unieke ervaring!

Zonnebloem afdeling

Een prachtige dag! Een select gezelschap van 9 gasten en 4 begeleiders uit regio ’t Gooi beleefde op uitnodiging van het Rode Kruis varend Sail 2015. Anja Swiers bericht

Bij verzamelpunt  “de Waaier” stond de koffie al klaar. Om kwart over elf was het dan zover. We vertrokken. Rond het middaguur  bereikten we de plaats waar we aan boord moesten.

Het was een drukte van belang en het inschepen liet even op zich wachten. Eenmaal aan boord zochten we 3 tafels op. Hier hadden we ook de gelegenheid om ons lunchpakket te nuttigen.

Toen eenmaal de 300 verwachte personen aan boord waren vertrok de boot om half twee.

En dan…het grote genieten!
Anderhalf uur kijken naar  het gekrioel van de vele kleine bootjes op het water en zeilschepen die aan de kade lagen afgemeerd.  Om de beurt namen we onze gasten mee naar het bovendek voor een prachtige Sail beleving. Na anderhalf uur verblijf op het water meerde de boot weer af.

Na een rustige thuisreis, met een veelzijdige uitleg van de chauffeur,  waren we om half vijf weer terug bij “de Waaier”.

Bedankt  Rode Kruis voor deze unieke kans!

Anja Swiers

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen