Autotour Loosdrecht en Vechtstreek

Zonnebloem afdeling

Met het Autotourtje Loosdrecht & Vechtstreek hebben 26 gasten van de afdeling Hilversum Zuid een heerlijk ontspannen middag in een nieuwe opzet kunnen ervaren.

Nadat de gasten om ca. 13:30 uur van huis afgehaald waren, werd op het parkeerterrein voor vliegveld Hilversum verzameld. Het mooie zonnige weer was niet te warm en ging vergezeld van een licht verkoelend briesje.
Frank Hötte zorgde al meteen voor een eerste drankje met een koekje die hij als volleerd barman vanuit de laadruimte van  zijn auto serveerde.

Na een korte instructie vertrokken de eerste van de 11 auto’s met hun gasten richting Maartensdijk. Omdat de route door Maartensdijk op het laatste moment gestremd bleek, moest enigszins geïmproviseerd worden en dat lukte gelukkig wonderwel.

Het eerste deel van de route voerde langs prachtige boerderijen met vol in bloei staande hortensia’s, via onder meer de dorpjes Westbroek en Oud-Maarsseveen, naar Restaurant Geesberge aan de Vecht. Hier was het met een drankje en gebakje goed toeven in een prachtige tuin met uitzicht op het water.  Rond de klok van 16:30 uur waren alle auto’s weer op weg  om via een fraaie route langs de Vecht, de Bloklaan en via Oud-Loosdrecht bij de eindbestemming - vliegveld Hilversum – aan te komen. Daar werd door het grootste deel van gasten onder het genot van een glaasje wijn en een advocaatje nog geruime tijd nagenoten van een middag, die voor herhaling vatbaar lijkt.

Robert Vinke

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen