“The Ambrosians”…. 40 jaar jong

Zonnebloem afdeling

Ter gelegenheid van hun 8ste lustrum verzorgden “the Ambrosians “ een benefiet concert. Zonnebloem gasten uit Hilversum e.o. en bewoners van Flat Nieuw Kerkelanden kregen een muzikale middag.

“The Ambrosians”, 40 jaar jong en nog steeds springlevend lieten een staaltje van hun mogelijkheden  horen en zien.  Bekende melodieën  uit recente en grijze verleden werden ten gehore gebracht.  Ook zingen in vreemde talen (wo. Welsh ) werd niet geschuwd.

Dat het koor meer in huis heeft dan “samen zingen”bewezen de verschillende solisten.  Een vrolijke Hollandse deun klonk net zo goed als een gevoelig Frans liedje. Tot ieders verrassing pakten verschillende koorleden ook een instrument (bv. accordeon)  en lieten ze samen horen dat ze ook nog anders met muziek uit de voeten kunnen.

Vrijwilligers zorgden er voor de nodigfe consumpties, waarbij het advocaatje met slagroom natuurlijk niet ontbrak.

Voor “the Ambrosians” is het jubileum jaar nog niet voorbij,  op 6 november geven zij een uitvoering in het MCO aan de Hilversumse Heuvellaan.

Meer weten?   http://www.theambrosians.nl/

“Ambrosians”, dank voor de fijne muziekmiddag.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen