Pannenkoeken Eten bij "de Wildenburg"

Zonnebloem afdeling

Het was voor het eerst dat we pannenkoeken gingen eten bij pannenkoeken boerderij “De Wildenburg” in Baarn. Robert Vinke doet verslag.

Het was voor het eerst dat we pannenkoeken gingen eten bij “De Wildenburg” in Baarn.

Lekker een middagje erop uit om met 24 gasten en 10 vrijwilligers in deze nieuwe gemoedelijke omgeving, onder het genot van een drankje en een pannenkoek, weer eens gezellig met elkaar bij te praten. 

De boerderij had ervoor gezorgd dat we aan twee grote ronde tafels, een hele lange tafel en twee knusse kleinere tafels konden zitten. Nadat iedereen een drankje had, werden de pannenkoeken besteld en vlot uitgeserveerd: een hele opgave omdat er vanwege de herfstvakantie ook veel jonge gezinnen met kinderen zaten.

 De pannenkoeken werden in diverse varianten gegeten en er waren zelfs gasten zie samen twee pannenkoeken deelden. Tot slot kregen de gasten en vrijwilligers nog de gelegenheid om een tweede drankje te bestellen. 

Aan de reacties af te meten vond iedereen het een bijzonder geslaagde middag en beslist een locatie om nog eens terug te keren.

Robert Vinke

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen