Winkelen bij Intratuin in Hilversum

Zonnebloem afdeling

Het tuincentrum was prachtig versierd met onder meer een complete bergopstelling met kabelbaan en modelspoorbaan. Je kwam ogen tekort om alles in je op te kunnen nemen.

Winkelen in Kerstsfeer bij Intratuin Hilversum was ook deze keer weer een feest.
De opkomst was met 13 deelneemsters goed te noemen. Ze werden door 13 vrijwilligers persoonlijk begeleid, wat bijzonder op prijs gesteld werd.
Bij binnenkomst in het tuincentrum werd eerst de gezellige - speciaal voor De Zonnebloem gereserveerde - restauranthoek bezocht voor een kop koffie of thee en een lekker stukje Apfelstrudel.

Vervolgens gingen de dames met hun vrijwilligers op pad om te genieten van al het moois en de nodige kerstinkopen te doen.
Na een uur gewinkeld te hebben, keerde iedereen weet terug in het restaurant om ter afsluiting nog een glaasje frisdrank te gebruiken.

Rond de klok van 16.00 uur kwam er een eind aan deze leuke middag en werden onze gasten moe, maar voldaan weer thuisgebracht. 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen