Nieuwjaarsbingo in "De Zoutkeet"

Zonnebloem afdeling

Het was een bijzonder sfeervolle Nieuwjaarsbingo met 30 gasten en 8 vrijwilligers, die zich voor dit altijd weer gezellige evenement in "De Zoutkeet" hadden aangemeld.

Bij aankomst kregen de gasten en hun begeleiders een kopje koffie of thee met een heerlijk petitfourtje aangeboden.

Na het opzetten en testen van de bingoapparatuur en geluidsapparatuur en het inrichten van de cadeautafel konden de bingomaster en zijn assistenten rond 14:00 uur van start gaan. Tijdens de bingo werden de gasten, waar nodig, door vrijwilligers geholpen.

De dames van de bingo-organisatie hadden een grote variatie aan originele cadeaus ingekocht, welke zeer in de smaak vielen. Iedere keer als iemand bingo riep, werd zij of hij naar de cadeautafel begeleid om iets moois uit te kiezen.

Sommige gasten vielen meerdere malen in de prijzen, maar er werden ook enkele rondes gespeeld waarin uitsluitend de niet-winnaars mee mochten doen.

Nadat meerdere bingorondes achter de rug waren, was het tijd voor een korte pauze, waarin een glaasje frisdrank, wijn of een advocaatje met slagroom en een stukje kaas of worst geserveerd werden.

En tenslotte werden onder de bezielende bingoleiding de laatste rondes gestart van een bijzonder leuke en geslaagde middag. Om kwart over vier was het tijd om te stoppen en gingen de gasten moe maar voldaan met hun cadeaus naar huis. 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen