Autotour en Kasteel Groeneveld

Zonnebloem afdeling

Op 16 mei 2017 maakten we met 22 gasten en 11 vrijwilligers een leuk autotourtje met als hoogtepunten een oversteek over de Eem en een bezoekje aan het gezellige Grand Café van Kasteel Groeneveld.

Nadat alle vrijwilligers en hun gasten bij vliegveld Hilversum gearriveerd waren, begonnen de eerste auto’s om ca. 14:00 uur aan een prachtige autotour door de wijde omgeving van ’t Gooi. De route voerde onze gasten door Eemnes en vervolgens naar het pontje over de Eem. Omdat het pontje maximaal vier niet al te grote auto’s kon vervoeren, duurde het wel even voor iedereen de overkant van de Eem bereikt had. Het wachten was echter bepaald geen straf: in de omgeving waren veel vogels te zien en het niet te warme weer was aangenaam en heel geschikt voor dit uitstapje.

Nadat alle auto’s de andere oever van de Eem bereikt hadden, kon het konvooi haar weg naar Kasteel Groenveld vervolgen. Tegen kwart over drie bereikten de eerste auto’s het Grand Café, waar iedereen buiten op het terras een drankje en een gebakje kreeg.

Deze gezellige middag werd op de parkeerplaats bij vliegveld Hilversum voortgezet  met  een glaasje wijn of een advocaatje met slagroom geserveerd vanuit de auto van een van de vrijwilligers. Een mooie afronding van een heerlijk middagje uit.

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen