Zomerbingo

Zonnebloem afdeling

Voor het eerst werd de traditionele bingo in juni georganiseerd. Het was een tropisch warme woensdagmiddag, maar “De Zoutkeet” was toch behoorlijk koel doordat de deuren tegen elkaar open stonden.

Met de komst van 20 gasten, 8 vrijwilligers en het bingoteam was de zaal gezellig gevuld.

Al vanaf halftwee arriveerden de eerste gasten, die bij binnenkomst met een kopje koffie of thee en een ‘petit fourtje’ welkom geheten werden.

Om goed 14:00 uur ging de Zomerbingo onder de enthousiaste leiding van Ab en Eddy  van start. De cadeautafel zag er weer prachtig uit met de vele cadeaus, welke door Marianne, Ria en Coos zorgvuldig uitgezocht en fraai ingepakt waren.

Na een klein half uur spelen, was het tijd voor een eerste pauze met een heerlijk ijsje dat iedereen zich goed liet smaken.

Nadat de spelleiding het bingospel weer hervat had en onze gasten regelmatig blij “bingo” riepen en een leuk cadeau mochten uitkiezen, was het al redelijk snel weer tijd voor een drankje en een stukje worst of kaas.

Iets na de klok van 16:00 uur werd de bingo door Ab en Eddy beëindigd. Uit de reacties bleek wel, dat onze gasten het weer erg gezellig gevonden hadden.

Moe maar voldaan begaven ze zich, begeleid door vrijwilligers, weer huiswaarts. 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen