Poffertjes eten in Laren

Zonnebloem afdeling

Poffertjes eten in Laren is voor jong, maar zeker ook voor oud altijd een feestje. En dus stond weer een bezoekje van onze gasten aan de oud-Hollandse Poffertjeskraam Corn. De Haan op het programma.

Rond 12:00 uur arriveerden de eerste vrijwilligers met hun gasten op de Brink in Laren. Er waren drie tafels voor De Zonnebloem gereserveerd, zodat iedereen gezellig bij elkaar kon zitten. De opkomst was met 21 gasten en 10 vrijwilligers goed en de sfeer zat er al snel in.

Nadat iedereen een eerste drankje had, konden de poffertjes besteld worden. Veel gasten bestelden naturel poffertjes, maar ook andere varianten - waaronder vooral gember – vonden gretig aftrek. Dat de poffertjes naar meer smaakten bleek wel uit het aantal gasten dat een tweede portie bestelde.

Ook het geliefde advocaatje met slagroom behoorde tot de bestellingen.

Rond de klok van 14:00 uur kwam er een einde aan deze geslaagde middag en keerden onze gasten en vrijwilligers voldaan huiswaarts.

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen