Boottocht over de Loosdrechtse Plassen

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 14 september vond het uitstapje “Varen op de Loosdrechtse Plassen” plaats. Er hadden zich voor dit uitje zo’n 25 gasten aangemeld en 10 vrijwilligers.

Het comfortabele, sfeervolle schip “De Bommelervaart” van rederij Loosdrecht meerde rond 14:15 uur in de gietende regen aan in de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht. Het vergde wel enige tijd om iedereen veilig aan boord te krijgen, maar rond de klok van 14:30 uur konden we vertrekken.

Op het schip raakten de gasten en vrijwilligers al gauw op temperatuur en ontstond meteen een gezellige sfeer; de aardige, gastvrije bemanning droeg hier zeker aan bij en serveerde iedereen een lekker kopje koffie of thee met een petit fourtje, later nog gevolgd door een frisdrankje of advocaatje.

Omdat het maar bleef regenen en de ramen in het begin steeds besloegen, was het moeilijk om veel van de mooie omgeving te zien; het zicht werd, naarmate de tocht vorderde, echter gelukkig steeds beter.

Tegen 16:30 uur keerde “De Bommelervaart” weer terug in de haven en begaf iedereen zich  moe maar toch voldaan weer huiswaarts.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen