Tingieterij "Flevotin"

Zonnebloem afdeling

De belangstelling voor ons bezoek aan Tingieterij “Flevotin” te Zeewolde was met 19 gasten en 9 vrijwilligers goed te noemen.

Rond de klok van 13:00 uur werden de gasten opgehaald en na ongeveer een half uur rijden arriveerden ze bij “Flevotin”.

Aldaar aangekomen wachtte ze een gastvrije ontvangst door de vriendelijke medewerk(s)ers van het familiebedrijf, die ze naar de ronde tafels in het knusse restaurant brachten. Nadat iedereen een plekje had gevonden kreeg men een kop koffie of thee met een heerlijk gebakje van de plaatselijke banketbakker.

De directeur van de fabriek hield eerst een korte inleiding en splitste het Zonnebloem-gezelschap vervolgens in twee groepen op: de ene groep kreeg als eerste een interessante en leerzame demonstratie tin gieten, terwijl de andere groep de winkel annex showroom kon bezoeken. En na enige tijd werden de rollen omgedraaid. Menig gast vond in de showroom een tinnen voorwerp van zijn of haar gading.

Na afloop namen alle Zonnebloemers – nadat ze een leuk aandenken in ontvangst hadden genomen -  afscheid van de aardige en deskundige medewerk(st)ers van dit kleine, maar zeer gemotiveerde familiebedrijf.

 

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen