Nieuwjaarsbingo in "De Zoutkeet"

Zonnebloem afdeling

Het was een bijzonder gezellige Nieuwjaarsbingo met 20 gasten en 10 vrijwilligers, die zich voor dit uitstapje in “De Zoutkeet” hadden aangemeld.

Direct bij binnenkomst kregen de gasten en hun begeleiders een kopje koffie of thee met een heerlijk petitfourtje aangeboden.

Na het opzetten en testen van de bingoapparatuur en geluidsapparatuur en het opstellen van de cadeautafel gaven de bingomaster en zijn assistent rond 14:00 uur het sein dat de bingo van start kon gaan.

Tijdens de bingo werden de gasten, waar nodig, door vrijwilligers geholpen. De dames van de bingo-organisatie hadden de meest uiteenlopende, originele cadeaus ingekocht, welke zeer in de smaak vielen. Iedere keer als iemand bingo riep, werd zij of hij naar de cadeautafel begeleid om iets moois uit te kiezen.

Nadat de eerste bingorondes achter de rug waren, was het tijd voor een korte pauze met een kopje koffie of thee. Na hervatting van het spel en het uitreiken van nog meer cadeaus kregen onze gasten en vrijwilligers een glaasje frisdrank, wijn of een advocaatje met slagroom en een stukje kaas of worst geserveerd.

Tenslotte werden onder de bezielende leiding van de bingomaster de laatste rondes gestart van een bijzonder leuke en geslaagde middag. Rond kwart over vier was het tijd om te stoppen en gingen de gasten blij en voldaan met hun cadeaus naar huis.

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen