Kaffee Kuchen Konzert

dsc00568jpg

Op een mooie zondagmiddag begaf de Zonnebloem Hilversum-Zuid zich met zo’n 23 gasten begeleid door 6 vrijwilligers weer naar het Kaffee-Kuchen-Konzert.

Dit jaar konden we kiezen uit een tweetal voorstellingen in respectievelijk Huizen en Almere. De keuze viel opnieuw op de Thomaskerk te Huizen, welke rond de klok van 14:00 uur al aardig vol begon te lopen. Bij dit evenement liet de Gooise Operette de traditionele concertformule los en trakteerde onze gasten en vrijwilligers tussen de ‘gangen’ door op koffie, thee en lekkernijen: een bijzonder geslaagde formule.

De kerk was met vereende krachten van veel vrijwilligers in korte tijd omgetoverd tot een sfeervolle, intieme concertzaal, waar behalve onze gasten en vrijwilligers ook nog diverse andere gezelschappen een plekje vonden.

Rond de klok van 14:30 ging het concert van start. Met veel passie en enthousiasme werden door het prachtige koor verschillende muziekstukken ten gehore gebracht.

De koorleden waren ook dit keer weer schitterend gekleed en de muziekuitvoering stond op een hoog niveau.

Rond 16:45 uur kwam er na verschillende toegiften een eind aan een bijzonder geslaagde middag. Uit de vele enthousiaste reacties werd opnieuw duidelijk, dat dit uitstapje goed in de smaak valt.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen