Boottocht Vecht

dsc00720jpg

Op vrijdag 25 mei begaven we ons met 34 gasten en 14 vrijwilligers naar Maarssen om een prachtige boottocht over de Vecht te gaan maken.

Het was al weer zo’n twee jaar geleden, dat we met De Zonnebloem Hilversum-Zuid de Vecht op gingen om een drie uur durende tocht met de “River Cloud” te gaan maken.

Het weer was ook dit keer prachtig, de opkomst goed en onze gasten en vrijwilligers goedgemutst. Nadat iedereen aan boord was, kregen we benedendeks een eerste kopje koffie/thee met heerlijk gesorteerd gebak. Omdat er alleen nog een veel kleiner gezelschap aan boord was, hadden we veel ruimte om ons te bewegen. Na ca. 1,5 uur varen en de nodige verhalen van de kapitein over de prachtige huizen en buitenplaatsen, keerde hij bij de Meinderse Sluis om en begon weer aan de terugreis. Inmiddels hadden de nodige gasten en enkele vrijwilligers het bovendek gevonden, waar het eveneens goed toeven was. De aardige bediening zorgde er ook nog eens voor dat iedereen nog een los drankje kon bestellen.

Ronde klok van 16.30 uur keerden we weer terug in Maarssen. Uit de reacties bleek wel dat iedereen genoten had en met veel plezier terugkeek op een geslaagde middag op het water.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen