Zomerbingo

zbhz2018-06zomerbingo-afbeelding-1jpg

Op woensdagmiddag 20 juni 2018 werd de zomerbingo al weer voor de 2e keer georganiseerd. Het was fraai warm weer, maar gelukkig was het in de “De Zoutkeet” redelijk koel.

Met de komst van maar liefst 26 gasten, 11 vrijwilligers en het bingoteam was de zaal gezellig vol.

Al vanaf 13:15 uur arriveerden de eerste gasten, die bij binnenkomst een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere plak cake aangeboden kregen.

Rond de klok van 14:00 uur ging de Zomerbingo onder de enthousiaste leiding van Ab en Eddy van start. De cadeautafel was weer ruim gevuld met de meest uiteenlopende, leuk verpakte cadeaus welke dit keer door Anja en Riet zorgvuldig uitgezocht en fraai ingepakt waren. Dirk had de supervisie over de bar.

Na ruim een half uur spelen, was het tijd voor een eerste pauze met lekkere drankjes en hapjes, die iedereen zich goed liet smaken.

Nadat de spelleiding het bingospel weer hervat had en onze gasten regelmatig enthousiast “bingo” riepen en een leuk cadeau mochten uitkiezen, was het al redelijk snel weer tijd voor een lekker ijsje, dat met het warme weer zeer welkom was.

Om 16:15 uur werd de bingo door Ab en Eddy beëindigd. De vele positieve reacties van onze gasten maakten duidelijk dat de bingo nog steeds een bijzonder gewaardeerd uitje is.

Moe maar voldaan begaven onze gasten en vrijwilligers zich weer huiswaarts.

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen