Autotourtje naar 'Anna Haen'

annahaen-afb-1-voorkant-tbv-verslag-websitejpg

Op 13 september 2018 maakten we met 24 gasten en 8 vrijwilligers een leuk autotourtje naar de landelijk gelegen uitspanning ‘Anna Haen’ bij het Gein-Zuid. Na een gezellig samenzijn keerden onze gasten

Rond de klok van 14:00 uur waren alle vrijwilligers en hun gasten bij vliegveld Hilversum aangekomen en kon het autotourtje van start gaan. Onze gasten werden vervoerd in auto’s bestuurd door diverse vrijwilligers en een bus van HilverTours. Het eerste deel van de heenreis voerde door Oud-Loosdrecht richting Loenen a/d Vecht, waar kort gestopt werd om na te gaan of we compleet waren. Gedurende het tweede deel van de heenreis moesten we nog een flink stuk langs het Amsterdam-Rijnkanaal rijden om uiteindelijk bij ‘Anna Haen’ uit te kunnen komen.

Bij aankomst vergde het wel even tijd om iedereen een plekje te bezorgen in de gezellige binnenruimte van ‘Anna Haen’. Maar toen al onze gasten en vrijwilligers een heerlijke kop koffie of thee met een stukje gesorteerd gebak hadden, zat de stemming er goed in. Ook stonden er flessen met heerlijke vruchtensap op tafel.

Deze gezellige middag werd op de parkeerplaats bij vliegveld Hilversum nog voortgezet met een advocaatje met slagroom, een glaasje wijn of frisdrank geserveerd vanuit de auto van een van de vrijwilligers. Daarmee kwam een bijzonder geslaagd uitje tot een einde en keerde iedereen weer huiswaarts.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen