"La Familia"

dsc00769jpg

Op een fraaie dinsdagmiddag begaf de Zonnebloem Hilversum-Zuid zich met zo’n 25 gasten begeleid door 10 vrijwilligers naar De Egelantier voor een lunch en muzikale uitvoering in Italiaanse sferen.

Voor het eerst kon de Zonnebloem Hilversum-Zuid op uitnodiging meedoen aan een door De Egelantier georganiseerde Italiaanse lunch en een bijzondere muzikale uitvoering van het gezelschap “La Familia”.

Zowel de lunch als de muziekuitvoering vonden plaats in de brasserie van de Egelantier. Rond de klok van 11:30 uur arriveerden de eerste gasten van De Zonnebloem, waarvoor al de nodige gedekte tafels klaargezet waren. Ook een aantal bewoners van De Egelantier hadden zich voor deze leuke middag opgegeven en rond 12:00 uur was iedereen binnen en kon de lunch beginnen.

De sfeervolle ruime zaal zorgde al meteen voor de nodige gezelligheid en diverse vrijwilligers waren druk in de weer om iedere gast een lekkere maaltijd en een drankje te bezorgen.

Na de lunch begon “La Familia” met een prachtige uitvoering van hun brede repertoire van voornamelijk Italiaanse liederen. Vader, moeder en dochter wisten hierbij al snel de harten van de gasten te stelen door het zingen van de nodige meezingers. Nadat het gezelschap zich in de pauze verkleed had werd het tweede deel van hun programma ten gehore gebracht en zo eindigde om ongeveer halfvier een zeer geslaagde middag.

De vele enthousiaste reacties maakten duidelijk dat zo’n middag absoluut voor herhaling vatbaar is.

 

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen