Film in de Bieb

afbeelding-4jpg

De opkomst voor het uitje ‘Film in de Bieb’ was goed. Op woensdag 12 december 2018 waren 17 gasten en 9 vrijwilligers naar de Bibliotheek aan de ’s Gravelandseweg in Hilversum gekomen.

Zo vanaf 13:30 uur arriveerden de eerste vrijwilligers met hun gasten. Ze konden hun auto goed kwijt op de gereserveerde plekken, waardoor het een stuk gemakkelijker was om de gasten naar binnen te begeleiden.

In de behaaglijke bibliotheekruimte was een hoekje ingericht waar onze gasten met hun vrijwilliger een lekker kopje koffie of thee met een heerlijke plak cake aangeboden kregen.

Tegen de klok van half drie werd iedereen verzocht zich naar de naastgelegen filmzaal te begeven, waar de film “Nooit te Oud’ vertoond werd.

De film heel in het kort:

De eigenzinnige, licht dementerende Marius Koolman wordt opgenomen in zorgcentrum Voorstaete, omdat hij niet meer in staat is om voor zichzelf te zorgen. Hij vindt dat allemaal wel meevallen. Onder leiding van Marius komen de bewoners in opstand, met alle gevolgen van dien. Zorgmanager Marleen Blok probeert de groep rebelse ouderen in het gareel te houden, maar die laten zich niet zomaar betuttelen. Ze ontdekken dat ze ondanks hun ouderdom en kwalen tot veel meer in staat zijn dan de wereld denkt.

Na afloop van de film werd nog een drankje met kaas en worst geserveerd en konden de gasten nog wat gezellig napraten, waarna iedereen weer huiswaarts keerde.

Ingrid Biemans

0622623069
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen